ازدواج کودکان

????ازدواج کودکان را جرم انگاری کنید تا کمتر شاهد این رویدادهای تلخ باشیم

????️همه ازدواج‌های که در سن کودکی انجام می‌شوند به قتل یا خودکشی منجر نمی‌شوند، اما در زمانه حاضر به دلیل در هم تنیدگی آسیب‌های اجتماعی یکی به‌راحتی می‌تواند به دیگر منجر شود، اصطلاحاً حلقه‌های شوم در میان آن‌ها برقرار است. این خبر را بخوانید به‌خوبی متوجه می‌شوید که چگونه آسیب‌های اجتماعی با هم دیگر در ارتباط هستند. در این خبر مرد 33 که در خانواده پرجمعیت زندگی کرده است (خانواده دارای ساختار معیوب)، از خانواده‌اش توجه و محبت را دریافت نکرده است (رویه‌های فرزند پروری اشتباه)، ترک تحصیل‌کرده است و مشغول کارشده است (آسیب‌های دوره کودکی)، شرایط خانوادگی نامبرده، به همراه کار و دوستان ناباب منجر به اعتیاد او شده است. چیزی که سال‌ها عالمان و به‌تبع سازمان‌های مردم‌نهاد و انسان‌های علاقه‌مند با صدای بلند گفته‌اند «کار کودک» آسیب‌زا است، حتی در کارگاه‌های مکانیکی، جای که کودکان می‌روند مهارتی را بیاموزند.

اما قربانی این ماجرا دختری است که در سن کودکی ازدواج‌کرده است. از شیوه ازدواج او مشخص است که در خانواده فقیر یا نابسامانی زندگی کرده است و خانواده با ازدواج او با این فرد 33 (تفاوت سنی بین دختر و پسر حدود 17 سال بوده است) و دارای اعتیاد خواسته‌اند باری را از روی دوش زندگی‌شان بردارند. خانواده دختر نیز دارای اعتیاد بوده و از فقر رنج‌برده‌اند. خانواده‌ها به این نوع از دختران همیشه به چشم هزینه نگریسته‌اند و ازدواج دادن آن‌ها به معنی کاستن از هزینه‌ها است. زمانی که از ازدواج کودکان سخن گفته می‌شود، باید یاد این نوع از خانواده‌ها بیفتیم نه یاد آن‌هایی که دارای سرمایه‌های اقتصادی و فرهنگی هستند و در محله‌های از متوسط تا خوب زندگی می‌کنند.

رویدادهای ازواین‌ دست بسیار زیاد هستند که تنها تعدادی از آن‌ها عمومی می‌شوند. اما چه می‌شود کرد برای این دسته از دختران. منع ازدواج کودکان همه مسائل آن‌ها را حل نمی‌کند اما بدون شک تأثیر قابل‌توجهی در مسائل آن‌ها دارد و به این حوادث تلخ کمتر منجر می‌شود. مسئولیت مرگ این دختران چه از نوع خودکشی و چه از نوع قتل بر دوش کسانی است که در سطوح مختلف مسئولیت داشته‌اند اما اقدام نکرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *